Масаж у дома – въпроси и отговори

Масаж у дома

В: Какво трябва да осигуря поръчвайки си масаж на мой адрес?
О: Идвайки на ваш адрес ние носим необходимото оборудване – масажна кушетка, кърпи, масла и всякакви други консумативи необходими за масажа. Единственото което е необходимо е достатъчно пространство, където да се разпъне кушетката и достатъчно място (колкото човек да може да обикаля около нея) за работа. Това понякога се постига с леко разместване, например да се премести холната маса в ъгъла, за което ние ще помогнем.

В: Какво се случва по време на посещението?
О: Идвайки на адрес, за няколко минути ще създадем подходящата обстановка за един качествен и пълноценен масаж.
Преди започване заедно ще обсъдим какъв точно масаж искате да получите. Проблемни зони, които да се третират по-внимателно или въобще да бъдат пропуснати. Зони на които искате да бъде обърнато по-специално внимание. Например места в които чувствате схващане и напрежение.
За самия масаж е необходимо да се съблечете, но само до степента в която се чувствате комфортно. По време на масажа тялото е завито, като се открива само областта върху която се работи в момента – крак, гръб, ръка и т.н.

В: Каква е разликата и защо да си поръчам масаж на мой адрес?
О: Разликата при масаж на ваш адрес е в това, че не е необходимо вие лично да ходите някъде. Ползите са:
– пестите време – можете да се занимавате с ежедневните си задължения, да ги прекъснете в момента в който ние дойдем и да ги подновите веднага след като си тръгнем. Времето за придвижване е за наша сметка.
– спестявате приготовленията да излезете от вкъщи, пристигайки в студиото да се подготвите за масажа, след него да се приготвите отново за да се приберете и още веднъж в къщи да се преоблечете леко по домашному
– у дома човек се чувства много по-комфортно, което допринася допълнително за релакса от масажа. Не е необходимо да сменяте темпото от динамично, за да отидете до студио, след което да се отпуснете по време на самия масаж и отново да преминете в “режим придвижване”

Ако имате още въпроси, не се колебайте да ни се обадите.
Ние ще внесем положителни емоции и енергия във вашето ежедневие!