Танцът на душата (Kundalini – InnerDance)

Какво е Кундалини Инърденс

Кундалини Инърденс е медитативно-енергийна практика при която сваляме всички брони и “инструменти”, с които вървейки през живота се предпазваме от болки и страдание. Но също ни спират и ограничават да бъдем щастливи и да изживеем потенциала си. 

По време на сеансите по един естествен и спонтанен начин се учим да пуснем контрола и заставаме пред себе си без маска и без грим. Правим всичко това, за да:

·        Да се срещнем с детето в себе си и да му позволим да бъде слабо, емоционално и ранимо. Но също и любознателно и игриво.

·        Да навлезем в сенчестата ни част, за да открием колко много потенциал за растеж има там

·        Да се срещнем с мъдреца в себе си и да се научим да му вярваме, да го следваме и да се уповаваме на неговата мъдрост

Общо казано, срещаме се и опознаваме себе си в  всичките ни аспекти – добри и лоши. Научаваме се да се приемаме и обичаме. Лекуваме се и израстваме, за да се проявим като най-добрата ни възможна версия.

Как протича Кундалини Инърденс сеанса

Кундалини – Инърденс започва като медитация. Участниците лежат на пода под акомпанимент на специално приготвена музика.

Кундалини – Инърденс е своеобразен осъзнат транс и всеки път може да протече по различен начин, в зависимост от конкретната нужда на всеки един от участниците. Може да се случи като:

  • Тиха приятна медитация
  • Може да премине през силно изразени емоции
  • Може да се появят спонтанни екстатични движения на части или на цялото тяло

Преживяването може да бъде коренно различно всеки път, за всеки един от участниците. Единственото което е необходимо е да легнем на постелката, да се потопим в “ТУК И СЕГА” и да се оставим на ситуацията да ни води.


Обратно към всички Масажи Терапии и Сеанси