За Мен

Здравейте!

Казвам се Емил Петров и за мен да бъда масажист е осъзнат избор, плод на дълго търсене и дълбоко вглеждане в себе си. Това е моят начин да създавам и раздавам.

За мен масажът е изкуство. Изкуството да даряваш. Да даряваш здраве. Да даряваш жизненост. Да даряваш настроение. Изкуството да почувстваш човека, който ти се е доверил и да му помогнеш да се преобрази в нов човек.

За мен масажът е отдаденост и посвещение. Защото масажът не е просто физическо въздействие, в резултат на което получаващият масаж чувства облекчение от скованост, умора и натрупаното напрежение. Хубавият, качествен масаж се случва само когато даващият масаж се посвети изцяло, отдавайки цялото си внимание и усилия, цялата си същност.

За мен масажът е форма на комуникация. Откровен разговор с най-добър приятел. Разговор без думи. Разговор водещ до катарзис.

Масажът е моят начин да служа. Моят начин да бъда в полза на вас – хората, които ми се доверявате. Моят начин да бъда в полза на обществото като цяло, защото вярвам, че ставайки след масажа всички вие сте презаредени с нови сили и енергия. Вярвам, че сте по-ведри, позитивни и толерантни – настроения и нагласи, които ще предадете на света и хората около вас.

За мен е радост и призвание да бъда масажист. Твоя масажист!

С почит,
Емил Петров