Масаж у дома! Каква прекрасна идея!

Чувствате умора и напрежение. Искате отново да сте жизнени и енергични, да гледате по-ведро на случващото се около вас. Едно от решенията е масаж. А по-добрия вариант е да си поръчате масаж у дома.

Може би се питате, защо да си поръчам масаж у дома. Ще има ли същия релаксиращ ефект, както ако отида в специално обзаведено студио или Спа център. Отговорът е недвусмислен.
За да има терапията желания ефект не по-малко важни от самия масаж са и съпътстващите обстоятелства – атмосфера, способността да се отпуснем и потопим в усещането. И вслучая разликата е точно там – в съпътстващите обстоятелства при които ще ви бъде направен масажа. Ето и основните разлики:

Времето

Това е основния фактор, заради който да предпочетете да си поръчате масаж у дома. Времето необходимо за масаж не е само времето за самия масаж. Съпътстващите дейности преди и след процедурата също трябва да бъдат отчетени и в много от случаите те изяждат дори повече минути от самата терапия.
Предвижването до и от масажното студио в трафика на софийските улици и паркирането, когато пътувате със собствен автомобил може да убие удоволствието от идеята. Да не говорим, че за придвижване в двете посоки може да бъде необходимо допълнително още толкова време, колкото и за самия масаж.
Добавете и времето необходимо да се приготвите – за излизане, за самия масаж, след масажа – за да се приберете и още веднъж когато вече сте в къщи. Отделно сама по себе си всяка една от тези дейности може да не изискват кой знае колко време, но събрани всичките заедно да добавят 20 и повече минути към целия процес.

Обстановката и настроението

Не по-малко важна е и обстановката в която ще се случи самия масаж. Уюта и комфорта на собствения дом предразполага към по-пълно отпускане, което ще засили релаксиращия ефект на терапията. У дома човек се чувства далеч по-комфортно от което и да е друго място, тъй като е на собствена територия.
Няма да ви се налага да сменяте темпото – от забързано и напрегнато по време на придвижване, през дълбоко отпускане по време на самия масаж и отново в режим “придвижване”, за да се върнете към ежедневието си.
Ние сме се погрижили за необходимото оборудване, така че вашия дом да се превърне във своеобразен домашен салон за масажи само за няколко минути.

Равносметката е, че у дома масажа отнема много по-малко време и предлага по-пълен релакс. А ние искаме точно това за вас – нашите клиенти. По-възможно най-удобния и приятен начин да се потопите в блаженството на масажа.